Matkapuhelin

0414407829

Sähköpostiosoite

studioreinu@gmail.com

Luonnollisen hyvinvoinnin edistämiseksi

Kaikille tunneille tulee varata paikka etukäteen.

Tunneille varustautuminen: Ota mukaan oma makuualusta ja juotavaa. Pukeudu väljästi ja mukavasti, jalkineita ei tarvita. Piirtämistunneille tarvitset oman kynän ja paperia. Vältäthän tunneillamme hajusteiden käyttöä, sillä ne saattavat aiheuttaa allergiaa.

Saapuminen: Lähettyvillä on useita bussipysäkkejä. Parkkipaikkoja on esim. Kupittaankatu 146 kohdalla ja muutama Sirkankujalla. Studio sijaitsee kellarikerroksessa portaiden alapäässä, joten paikalle ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.

Maksutavat: pankkikortti, käteinen, MobilePay, Smartum, ePassi, Edenred

Paikalle voi saapua 15min ennen tunnin alkua.

Huom! Tule tunnille vain terveenä ja oireettomana. Pidämme ryhmäkoot pandemiatilanteen vuoksi pieninä (max 6hlö) ja seuraamme rajoituksia. Huolehdithan käsihygieniasta. Halutessasi voit käyttää omaa maskia.

Taiji

Taiji on monipuolinen harjoitus, jossa keskiössä on jatkuva liike. Studio Reinussa voit harjoittaa vanhan yang-tyylin taijia.

TRE-menetelmä

Tension&Trauma(stress) Releasing Exercise (TRE) sopii päivittäiseen stressinhallintaan, rentoutukseen ja jännitysten purkuun.

Mindfulness

Mindfulness on tietoisen läsnäolon harjoittelua. Studio Reinu tarjoaa avaimet lempeään ja sallivaan läsnäoloon.

Äänimaljat

Äänimaljarentoutus on makuulla tapahtuvaa syvärentoutumista, jossa vain kuunnellaan maljojen sointia. Äänimaljojen rauhoittava vaikutus perustuu resonointiin eli myötävärähtelyyn.

©Riikka Lamminpää 2022