Anne Lamminpää

Anne Lamminpää

taiji, äänimaljarentoutukset

 

Annella on suuri määrä tietoa, ja kyky jakaa sitä on kiinnostavaa ja ymmärrettävästi. Kyky sanallistaa ja konkretisoida asiat tiiviisti ja ymmärrettävästi: Annella on aina vastaus. “Arvostan ja kunnioitan sitä opettajuustaitoa, että kuinka pitkään olet ollut tällä polulla, koko ajan kehittynyt ja tullut paremmaksi. Sun opetuksesta tulee olo, että sä tiedät paljon asioita. Osaat tuoda tiedon tähän aikaan.” “Sitä haluan korostaa taijiissa.” Sopivissa määrin tietoa. Voimakas, vahvuus, lempeä ja lämmin, ymmärtäväinen.

Taijiopettaja vuodesta 1999, Valtiotieteiden maisteri, Artesaani, Yrittäjä

puh. 041 440 7829

Anne Suomi

Anne Suomi

taiji, mindfulness, TRE-menetelmä

 

Anne on salliva, avarakatseinen ja helposti lähestyttävä opettaja. Luonteeltaan Anne on iloinen, energinen ja positiivinen. Anne on ollut pitkään kiinnostunut monipuolisesti hyvinvoinnista ja jaksamisesta, siltä alalta hänellä onkin ohjaajan pätevyys monelta alalta.

Taijiopettaja vuodesta 2014, Mindfulness -ohjaaja, Sertifioitu ®TRE-ohjaaja (taso-1), Nia White Belt Teacher

puh. 044 330 5058

 

Janne Koski

Janne Koski

taiji

 

Lisätietoja tulossa pian!

Riikka Lamminpää

Riikka Lamminpää

viestintä, villiyrtit

 

Voimavara ja energiapankki, selkäranka, piiskuri, luova, idearikas, luovuuden lähde joka pulppuat ideoita, visuaalisuuden ja markkinoinnin ammattilainen. Pitää paletin kasassa ja ryhdissä (ja meidät kanssa). ”Muista hymy!”, hän jaksaa aina muistuttaa kuvatessa. Väsymätön työmyyrä ja innostaja. Kärsivällinen ja pitkäpinnainen, lahjakas monitaituri.

Puutarhuri, Hortonomi-opiskelija, Media-alan ammattilainen, Valokuvaaja, Yrittäjä

puh. 0400 856 141