Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on makuulla tapahtuvaa syvärentoutumista, jossa vain kuunnellaan maljojen sointia. Äänimaljojen rauhoittava vaikutus perustuu resonointiin eli myötävärähtelyyn.

Miellyttävät ääniaallot resonoivat syvälle kehon soluihin asti ja helpottavat hienovaraisiakin jännitystiloja. Äänimaljojen värähtelyn ja soinnin yhtaikainen aistiminen lisää rentoutta, eli menetelmän teho perustuu sekä äänen tuntemiseen että sen kuulemiseen. Näin rauhoittuminen tapahtuu yhtaikaa fyysisellä ja psyykkisellä tasolla. Äänimaljojen pehmeä värähtely vaikuttaa myös aivojen sähköiseen toimintaan laskien sitä normaalin arkielämän kiihkeältä beta-tasolta meditatiiviselle, unen läheiselle alfa-tasolle.

 

Äänimaljarentoutuksessa lepäät mukavasti peiton alla haluamassasi asennossa. Annat vain rentouden tapahtua. Kokemus voi olla joka kerta erilainen, mutta yleensä sen jälkeen olo on läpikotaisin virkistynyt ja uudistunut.

 

Ohjaaja: Anne Lamminpää

Äänimaljarentoutus Studilla

Äänimaljarentoutukseen on mahdollista tulla joka toinen viikko Studio Reinuun. Varaa paikkasi etukäteen.

Äänimaljarentoutukset tilauksesta

Voit tilata äänimaljarentoutuksen myös esimerkiksi omalle työpaikallesi tai polttariporukalle!

Blogi

Äänimaljarentoutus tuntuu kehossa

Fysiikan kannalta katsoen ääni on värähtelyä, joka voidaan havaita kuulemalla tai tuntemalla. Myötävärähtely eli resonanssi tarkoittaa, että tietty kappale saa myös toisen kappaleen värähtelemään. Meidän kehomme sisältää suuren määrän nestettä, joka johtaa ääntä ja sen värähtelyjä hyvin. Tämän voi tuntea vaikkapa kuunnellessa musiikkia, jossa on voimakkaita bassoääniä, tai laulaessa. Katso lisää

Oletko ollut Anne Lamminpään äänimaljarentoutuksessa? Kommentit ovat jääneet rentoutuksen jälkeisessä pehmeässä olotilassa vähiin. Mikäli sinulla on kerrottavaa kokemuksestasi, laita sähköpostia osoitteeseen studioreinu@gmail.com, kiitos!