Äänimaljarentoutus

äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on makuulla tapahtuvaa syvärentoutumista, jossa vain kuunnellaan maljojen sointia. Äänimaljojen rauhoittava vaikutus perustuu resonointiin eli myötävärähtelyyn.

Miellyttävät ääniaallot resonoivat syvälle kehon soluihin asti ja helpottavat hienovaraisiakin jännitystiloja. Äänimaljojen värähtelyn ja soinnin yhtaikainen aistiminen lisää rentoutta, eli menetelmän teho perustuu sekä äänen tuntemiseen että sen kuulemiseen. Näin rauhoittuminen tapahtuu yhtaikaa fyysisellä ja psyykkisellä tasolla. Äänimaljojen pehmeä värähtely vaikuttaa myös aivojen sähköiseen toimintaan laskien sitä normaalin arkielämän kiihkeältä beta-tasolta meditatiiviselle, unen läheiselle alfa-tasolle.

Äänimaljarentoutuksessa lepäät mukavasti peiton alla haluamassasi asennossa. Annat vain rentouden tapahtua. Kokemus voi olla joka kerta erilainen, mutta yleensä sen jälkeen olo on läpikotaisin virkistynyt ja uudistunut.

Ohjaaja: Anne Lamminpää

Äänimaljarentoutus

Rentoutukset

Äänimaljarentoutus Studilla

Äänimaljarentoutukseen on mahdollista tulla joka toinen viikko Studio Reinuun. Varaa paikkasi etukäteen.

Äänimaljarentoutukset tilauksesta

Voit tilata äänimaljarentoutuksen myös esimerkiksi omalle työpaikallesi tai polttariporukalle!

Näin äänimaljat soivat.

Kommentteja

Oletko ollut Anne Lamminpään äänimaljarentoutuksessa? Kommentit ovat jääneet rentoutuksen jälkeisessä pehmeässä olotilassa vähiin. Mikäli sinulla on kerrottavaa kokemuksestasi, laita sähköpostia osoitteeseen studioreinu@gmail.com, kiitos!

Tunnit, kurssit, luennot, sekä sarja- ja lahjakortit voit ostaa kätevästi etukäteen!