Hyggeily

Käsitöiden tekeminen, villiyrttien kerääminen ja luonnossa käyskentely maadoittavat. Studio Reinussa hyggeillään yhdessä erilaisten meditatiivisten workshoppien parissa.

Hyggeily tarkoittaa mukavuuden ja kodikkuuden tunnetta, joka yhdistetään myös hyvinvointiin ja seesteiseen mielialaan. Alun alkaen sana on tarkoittanut suojaa tai turvapaikkaa. Me Studio Reinussa haluamme syventyä hyggeilyyn mindfulnessin ja maadoittumisen näkökulmaista, sekä opettaa erilaisissa workshopeissa keinoja, joiden avulla voit rentoutua omia voimiasi keräten kotona tai luonnossa milloin vain.

Monet meistä ovat näiden parin kuluneen vuoden aikana löytäneet hyggeilyn ihanuuden. Olemme olosuhteiden pakosta joutuneet siivoamaan kalenterimme kaikista menoista, tapaamisista ja harrastuksista. Se on osalle osoittautunut jopa helpotukseksi. Kun ei ole ollut kiire mihinkään.

Studio Reinu on pieni ja kotoisa tila, kuin oman olohuoneen jatke, johon kutsumme sinut mukaan löytämään kanssamme hengähdyshetkiä, yhteyttä luontoon, itseensä ja toinen toisiimme. Läsnäoloa, hiljaisuutta ja hetken rauhaa. Hiljaa ei silti tarvitse olla, puhe ja juttelu voi olla myös voimaannuttavaa, naurua ja iloa unohtamatta!

Vuodenajan mukaan

Hyggeily-workshopit keskittyvät keväisin ja kesäisin luonnossa maadoittumiseen esimerkiksi villiyrttien ja retkeilyn parissa. Syksyisin ja talvisin taas käperrymme viltteihin teekupin ääreen Studio Reinussa ja harjoittelemme erilaisten käsitöiden parissa tietoisen hyvän olon tuottamista.

Haluamme tarjota yhteisöllisen tilan kohtaamisille, oivalluksille ja tietoiselle läsnäololle. Tauon kiireelle ja hengähdyshetken hektisen arjen keskelle. Ja myös opin siitä, miten voit palautua näiden teemojen parissa itseksesikin.

Opettajat vaihtuvat teemojen mukaan.

Hyggeily

Villiyrttikurssi

Kurssi pidetään Studio Reinussa keväisin, kun villiyrtit alkavat kasvaa. Villiyrttikurssin voi tilata myös haluamaansa paikkaan omalle porukalle!

Metsäretki

Tänä kesänä järjestämme myös ohjattuja retkiä luonnossa! Retkeen voi sisältyä mm. äänimaljarentoutus, mindfulness-harjoitus, evästauko tai taijiharjoitus. Kysy lisää!

Tilattu hygge-workshop

Voit myös tilata meiltä erilaisia sinulle räätälöityjä workshoppeja. Voimme järjestää workshopit Studio Reinussa yksityistilaisuuksina, tai tulla pitämään workshoppia vaikkapa työpaikallesi.

Käsityö-workshop

Talvikausina Studio Reinussa pidetään käsityöaiheisia workshoppeja, joissa opit esimerkiksi kutomaan muhkupipon ja yhdistämään mindfulness-harjoittelun neulomiseen silmukkameditaation muodossa.

Teeseremonia

Juhlistamme taijin vuosipäivää syksyisin teeseremonialla taijiin harrastajien kesken. Lisäksi pidämme avoimia teeseremonioita talvikautena. Teeseremonian voi myös tilata räätälöitynä omiin tarkoituksiin esimerkiksi taijiiharjoitukseen tai mindfulness-harjoitukseen yhdistettynä. Kysy lisää!

Kommentteja

Oletko ollut Studio Reinun hygge-workshopeissa? Kommentit ovat päässeet ajan saatossa eksymään, mutta mikäli sinulla on jotain muistoja ohjauksista, laita sähköpostia osoitteeseen studioreinu@gmail.com, kiitos!

Tunnit, kurssit, luennot, sekä sarja- ja lahjakortit voit ostaa kätevästi etukäteen!